Vakantiehuis

Het Huis

Het Huis is een ruime vakantiewoning voor 6 tot 8 personen. Ze heeft een volledig uitgeruste keuken, slaapkamer met een tweepersoonsbed, slaapkamer met 4 éénpersoonsbedden, zetelbed, twee badkamers, salon, terras en tuin.

U kunt er zelf koken of BBQ'en. Verder zijn alle energiekosten zoals water en elektriciteit in de prijs. Bij aankomst zijn de bedden reeds voor u opgemaakt en ook zijn er badhanddoeken in de badkamers aanwezig.

Het Huis beschikt over gratis WiFi.

Arrangementen en verblijven 

op maat zijn mogelijk


“ Vanaf de eerste minuut al een vakantiegevoel. Midden in de natuur, een heerlijke zwemvijver, kabbelend beekje, ruisende populieren, aaibare ezeltjes. Kortom: rust, rust en nog eens rust. Gastvrije eigenaar en heerlijke braambessen, cassis, pruimen en appeltjes om direct op te eten, te bereiden of zelfs mee te nemen en thuis nog van te genieten. De huisjes zijn tiptop in orde en stijlvol ingericht met alles aanwezig (lakens, handdoeken, eet- en kookgerei). Een échte aanrader voor een romantisch uitje, een gezellig weekend met vrienden, en gezins- of familieuitstap. ”
Sandra Decadt