Activiteiten kalender

Verrassende BBQ

In groep geniet je aan lange houten tafels 's middags of 's avonds met vrienden, collega's of familie van een gezellige groepsbarbeque om 'u' tegen te zeggen. Alle bereidingen zijn huisgemaakt met heel veel liefde. Wij gaan gezond smullen van vis en groenten op de barbeque.

Meer info..

Groepsactiviteit 'samen koken'

Ontmoeten, eten, drinken en lekker ontspannen. Samen aan tafel genieten van lekker eten bij de open haard in de Schuur of in de romantische Serre.  Bij het Land van Engelingen kan je terecht voor een privĂ© feestje, een gezellige lunch of dinner in een groene oase van rust en stilte. We koken samen een mooie mix van pure vegetarische gerechten met een eigenwijze draai.  Ons motto: de nieuwe manier van eten : samen koken en alles delen! Wij kijken samen hoe we jou en de groep een heerlijke onvergetelijke tijd kunnen bezorgen!

Praktisch:

Aantal personen: minimum15 volwassenen

Prijs: op aanvraag

Reserveren: telefonisch op het nummer 0498/36.48.72 of per mail via lieve.landvanengelingen@gmail.com

Meer info..

Ezelswandeling met lunch

Je wandelt in het gezelschap van onze ezels door een prachtig landschap met bloeiende boomgaarden, glooiende akkers langs kastelen en vierkanthoeves. Je gastheer vertelt je tijdens de wandeling boeiende anekdotes over zijn pelgrimstocht vanuit Haspengouw naar het pelgrimsoord Santiago de Compostela. De wandeling van ongeveer 10 km start om 9.30u en 's middags smullen we van een 'brunch de luxe' in het Land van Engelingen.

Praktisch:  voor groepen vanaf 15 personen (volwassenen)

Prijs:  op maat

Duur: vertrek wandeling 9.30u, lunch rond 12.30u, einde 15.30u

Reserveren: telefonisch op het nummer 0498/36.48.72 of per mail via lieve.landvanengelingen@gmail.com

Meer info..

Afternoon high tea

Afternoon high tea in het Land van Engelingen staat voor 100% gezelligheid, verwennerij en alles zelfgemaakt zonder kleurstoffen en geraffineerde suiker. Ook voor koffiedrinkers en mensen met gluten- en of lactoseintolerantie.

Meer info..