Tarieven

Land van Engelingen

Uw groep kan in Land van Engelingen verblijven met maximum 24 personen. U logeert  in een eigen vakantiewoning en u kunt eveens gebruik maken van de Schuur, een aparte gezellige groepsruimte met een goed uitgeruste keuken en houtkachel. In de tuin bevindt zich een verwarmde Serre, een tweede gemeenschappelijke groepsruimte met buiten een eigen kampvuurplaats, vuurschalen en een ecologische zwemvijver.

Als u kiest voor een self catering formule (dus niet voor een zakelijk arrangement) dan betaalt u een vast bedrag voor de huursom onafhankelijk van de grootte van de groep. U heeft het gehele Land van Engelingen geheel ter beschikking voor uw groep. Alle faciliteiten van Land van Engelingen kunnen door de groep zonder extra kosten worden gebruikt. Onderstaande prijs is inclusief btw, gas, elektriciteit, water en kosten voor bed- en badlinnen. Alle bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen 2 handdoeken per persoon voor u klaar.

Prijs huur Privédomein gelegen in vallei van de Herck met ruime tuin en zwemvijver vanaf € 840 per nacht (hotelservice inbegrepen gratis parking, gratis WiFi, opgemaakte bedden bij aankomst, bad- en bedlinnen). In het weekend minimumverblijf van 2 nachten. Het domein wordt slechts aan één gezelschap verhuurd. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst, badhanddoeken zijn aanwezig in badkamer. Elektriciteit, water, verwarming, afvalkosten inbegrepen. Waarborg 400 euro, eindschoonmaak 240 euro. Prijsofferte voor midweek of week op aanvraag. Een optie kan worden gegeven en deze blijft 2 weken geldig. Nadien vervalt deze automatisch. 

Check in: vanaf 15u / check out: 11u 

Betaling
Bij boeking: 50% voorschot te betalen binnen 5 werkdagen na reservatie. Ten laatste 6 weken voor aanvang 50% van de huursom + waarborg + eindschoonmaak. Bij niet betaling van het restbedrag van de huursom ten laatste 6 weken voor aanvang van de huurperiode zal het landgoed opnieuw te huur worden gesteld.

Annulatievoorwaarden
Annulering indien minder dan 3 maanden voor periode= 20% van de huursom
Indien annulering tussen 2 en 3 maanden voor periode= 50% van de huursom
Annulering minder dan 1 maand = 100% van de huursom