Tarieven

Land van Engelingen

Uw groep kan in Land van Engelingen verblijven met maximum 24 personen. U logeert in onze vakantiewoningen en u kunt eveens gebruik maken van de Schuur, een extra aparte gezellige groepsruimte met een goed uitgeruste keuken met houtkachel. In de tuin bevinden zich verschillende gezellige terrassen, de verwarmde Serre, een tweede gemeenschappelijke groepsruimte met buiten een eigen kampvuurplaats en een ecologische zwemvijver. Kortom ruimte in overvloed.

U kunt eveneens als groepsactiviteit een wandeling met onze ezels reserveren à de prijs van 8 euro persoon. U kunt het gehele Land van Engelingen huren vanaf € 840 exclusief btw per nacht op basis van 16 personen. Het domein wordt dan enkel aan uw gezelschap verhuurd. Bent u met minder dan 16 personen dan is de prijs in het weekend voor een overnachting in één van onze vakantiewoningen 55 euro incl. btw per persoon.

Alle faciliteiten van Land van Engelingen kunnen door de groep zonder extra kosten worden gebruikt. In onze prijs zijn de energiekosten voor gas, elektriciteit en water inbegrepen. Er worden geen extra kosten aangerekend voor de huur van bed- en badlinnen en ook niet voor de opmaak van de bedden. Bij aankomst liggen 2 badhanddoeken per persoon voor u klaar.

In Land van Engelingen kan u ook terecht voor huwelijksfeesten, gouden bruiloften, doopfeesten, babyborrels, recepties, verjaardagen, familiebrunches, barbeque, picknick, glamping, .... Vraag vrijblijvend naar onze formules. 

In het weekend minimumverblijf van 2 nachten.

Wij serveren een uitgebreid smaakvol ontbijtbuffet aan 20 euro per persoon tot 11 uur.

Prijsofferte voor midweek of week op aanvraag. Een optie kan worden gegeven en deze blijft 2 weken geldig. Nadien vervalt deze automatisch. 

Check in: vanaf 15u / check out: 15u 

Boeking: 500 euro voorschot te betalen binnen 5 werkdagen na reservatie. Ten laatste 1 maand voor aanvang van het verblijf het resterend bedrag van de huursom + 500 euro waarborg. Bij niet betaling van het restbedrag van de huursom en waarborg ten laatste 2 weken voor aanvang van de huurperiode zal het landgoed opnieuw te huur worden gesteld en wordt het voorschot van 500 euro niet terug betaald.