Reserveren

Land van Engelingen

In het hartje van Haspengouw en volledig omringd door boomgaarden ligt Land van Engelingen. Er is een weelderige tuin met veel fruit, een ecologische zwemvijver en twee grote gemeenschappelijke ruimtes.

Land van Engelingen is een gerenoveerde watermolen en ze heeft een capaciteit van 24 personen (6 slaapkamers). Het is de ideale uitvalsbasis om Haspengouw in al haar facetten te ontdekken: wijn proeven, wandelen, fietsen, kunst en cultuur beleven, wandelen met ezels, sauna & zwemmen, culinair eten en zoveel meer wat Haspengouw allemaal binnen handbereik te bieden heeft.

Ontspannen, herbronnen en vooral genieten van rust en stilte in het groene Land van Engelingen.

Land van Engelingen heeft vier vakantiewoningen, een polyvalente ruimte met open keuken, een gezellige zithoek met houtkachtel en in de tuin bevindt zicht een ruime serre met zwemvijver. Het domein is te huur voor een weekend (2 nachten) of langer en dit voor groepen tot maximum 24 personen.  

Tot 24 personen, € 2.240. Ontbijt, lunch, picknick of diner op aanvraag.

Vanaf 16 tot maximum 24 personen, extra persoon € 50 pppn , alles inclusief. Bij verlengde weekends Pasen, O.H. Hemelvaart, Pinksteren en Kerst- en Nieuwjaar wordt er een supplement aangerekend, prijs op aanvraag volgens het aantal personen.

Er worden geen extra kosten aangerekend voor de huur van  bad- en bedlinnen en ook niet voor de opmaak van de bedden. Bij aankomst liggen 2 handdoeken (1 groot en 1 klein) per persoon voor u klaar. 

Bij reservaties vragen het voorschot van € 500 en een waarborg van € 500 over te schrijven binnen 5 werkdagen na reservatie.

De renovatie van de voormalige watermolen ‘De Engelingenmolen’ heeft 5 jaar in beslag genomen. De gerenoveerde watermolen en haar bijgebouwen staan aan de rand van een prachtig natuurgebied in de vallei van de Herk. Het is een klein groen paradijsje gelegen tussen Sint-Tuiden en Borgloon en ongeveer 20 minuten van Hasselt.

Met gerecycleerde en ecologische bouwmaterialen hebben we een gezellig gastenverblijf gerealiseerd met aandacht en zorg voor natuur, dier en mens.
Er werd een ecologische zwemvijver aangelegd en Land van Engelingen kreeg ook een eigen waterzuivering. Het water dat u gebruikt, gaat na zuivering, rechtstreeks terug in de Herk die door het Land van Engelingen stroomt.
Delen van badkamers, schoonmaken met ecologische poetsmiddelen, de aanleg van een eigen natuurlijke (moest)tuin en fruitboomgaard, het gebruik van natuurlijke materialen in de vakantiewoningen, de installatie van een warmtepomp en zonnepanelen, het plaatsen van vloerverwarming in de Schuur, onze eigen creatieve natuurlijke keuken, dit alles was een bewuste keuze.  Verblijven in Land van Engelingen is dan hopelijk ook voor u een creatieve en inspirerende levenservaring die wij graag met u wensen te delen.

In het weekend minimumverblijf van 2 nachten.

Prijsofferte voor midweek of week op aanvraag. Een optie kan worden gegeven en deze blijft 2 weken geldig. Nadien vervalt deze automatisch. 

Check in: vanaf 15u / check out: 15u 

Boeking: 500 euro voorschot en 500 euro waarborg te betalen binnen 5 werkdagen na reservatie. Ten laatste 2 weken voor aanvang van het verblijf het resterend bedrag van de huursom. Bij niet betaling van het restbedrag van de huursom ten laatste 2 weken voor aanvang van de huurperiode zal het landgoed opnieuw te huur worden gesteld en wordt het voorschot van 500 euro niet terug betaald.