Vakantiehuis

Het Molenhuis

Het Molenhuis is omgetoverd tot een prachtig vakantiehuis waar je met 6 personen samen kunt verblijven. Wanneer je in deze woning binnenstapt word je meteen verliefd op het warme interieur en het uitzicht over de vallei. De oude molenstoel werd eveneens behouden en is tevens de basisconstructie voor de bovenverdieping. 

De Herk stroomt vlak langs haar voordeur en bovendien kan je ontbijten op een romantisch terras aan het water.

Vanuit het woonvertrek gaat een trap naar de slaapkamers en badkamer gelegen op de  bovenverdieping. Hier bevindt zich de badkamer douche en toilet met badlinnen, één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een open slaapruimte met 4 éénpersoonsbedden. Bij aankomst zijn de bedden reeds opgemaakt. Ze heeft een grote leefruimte met open keuken op het gelijkvloers met openstaande deuren naar een privé-terras.

Groepen die graag samen koken kunnen eveneens gebruik maken van onze Schuur met een goed uitgeruste keuken, zithoek op het 1ste verdiep, houtkachel en 2 toiletten.  En dan is er nog een 2de polyvalente ruimte, de Serre die zo is ingericht om gezellig samen te zijn in groep. Tijdens je verblijf ben je de enige gast in het Land van Engelingen want wij verhuren slechts het ganse domein (4 vakantiewoningen) aan één groep tegelijk.

In combinatie met de andere vakantiewoningen : het Voorhuis, de Zolder en het Huis is een verblijf in het Land van Engelingen geschikt voor maximaal 16 (of 24) personen.

Het Molenhuis beschikt over gratis WiFi.

Arrangementen en verblijven 

op maat zijn mogelijk


“ Allen daarheen!
Het is werkelijk een magische plek!
Beloofd. ”
Birgit Lachmann