Vakantiehuis

Het Huis

Het Huis is een ruime vakantiewoning. Ze heeft een ingerichte keuken, een gezellige leefruimte met zetelbed en twee badkamers met douche en toilet en badlinnen. De woning heeft op het gelijkvloers openstaande deuren naar een ruim terras aan de tuin, dat uitzicht biedt over de vallei de Herck.

Op de bovenverdieping telt de woning één slaapkamper met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met 4 bedden. Bij aankomst zijn de bedden reeds opgemaakt.

Groepen die graag samen koken kunnen eveneens gebruik maken van onze Schuur met een goed uitgeruste keuken, zithoek op het 1ste verdiep, houtkachel en 2 toiletten.  En dan is er nog een 2de polyvalente ruimte, de Serre die zo is ingericht om gezellig samen te zijn in groep.Tijdens je verblijf ben je de enige gast in het Land van Engelingen want wij verhuren slechts het ganse domein (4 vakantiewoningen) aan één groep tegelijk.

In combinatie met de andere vakantiewoningen : het Voorhuis, de Zolder en het Molenhuis is een verblijf in het Land van Engelingen geschikt voor maximaal 16 (of 24) personen.

Het Huis beschikt over gratis WiFi.

Arrangementen en verblijven 

op maat zijn mogelijk


“ Vanaf de eerste minuut al een vakantiegevoel. Midden in de natuur, een heerlijke zwemvijver, kabbelend beekje, ruisende populieren, aaibare ezeltjes. Kortom: rust, rust en nog eens rust. Gastvrije eigenaar en heerlijke braambessen, cassis, pruimen en appeltjes om direct op te eten, te bereiden of zelfs mee te nemen en thuis nog van te genieten. De huisjes zijn tiptop in orde en stijlvol ingericht met alles aanwezig (lakens, handdoeken, eet- en kookgerei). Een échte aanrader voor een romantisch uitje, een gezellig weekend met vrienden, en gezins- of familieuitstap. ”
Sandra Decadt