Vakantiehuis

De Zolder

De Zolder bevindt zich helemaal onder de nok van het dak en je ervaart hier vooral zowel binnen als binnen veel ruimte. Deze zeer stijlvolle woning heeft een prachtig uitzicht over de vallei van de Herk en biedt een gevoel van vrijheid. 's Ochtends kan je ontbijten op het terras in de ochtendzon met gekabbel van het water van de Herck in de achtergrond. Je ervaart het landschap in al zijn facetten, de fruitplantages, de wijnranken, het geruis van de populierenbomen, ...

De woning heeft één slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer met douche en toilet met badlinnen, een open leefruimte met ingerichte keuken, een zetelbed en een uniek dakterras.  Bij aankomst zijn de bedden reeds opgemaakt!

Groepen die graag samen koken kunnen eveneens gebruik maken van onze Schuur met een goed uitgeruste keuken, zithoek op het 1ste verdiep, houtkachel en 2 toiletten.  En dan is er nog een 2de polyvalente ruimte, de Serre die zo is ingericht om gezellig samen te zijn in groep. Tijdens je verblijf ben je de enige gast in het Land van Engelingen want wij verhuren slechts het ganse domein (4 vakantiewoningen) aan één groep tegelijk.

In combinatie met de andere vakantiewoningen : het Voorhuis, de het Huis en het Molenhuis is een verblijf in het Land van Engelingen geschikt voor maximaal 16 (of 24) personen.

De Zolder beschikt over gratis WiFi.

Arrangementen en verblijven 

op maat zijn mogelijk


“ Prachtige herinneringen ”
Kenneth Vercauteren