Het Land

Land van Engelingen is een inspirerend domein in Haspengouw waar je de tijd compleet vergeet. Stilte en rust zijn haar twee voornaamste eigenschappen.  Het dankt haar naam aan de voormalige watermolen "Engelingen" waar je de molenstenen ter plaatse nog kan zien. Tijdens de renovatie werd er gekozen voor duurzame energie van zonnepanelen tot en met de aanleg van een natuurlijke waterzuivering.   

Er zijn vier vakantiewoningen voor 16 tot maximum 24 personen.  Je kan er zelf koken en op vraag wordt er voor jou ook speciaal vers gekookt. Je kan kiezen uit een formule met ontbijt of half pension.

Onze polyvalente verwarmde Schuur en de tuin met Tuinserre lenen zich uitstekend voor een privéfeestje of een vergadering. Voor een receptie kan je bijvoorbeeld terecht in onze Tuinserre en de Schuur is dan weer zeer geschikt voor een gezellig privé diner of huiskamerconcert.  

Bij mooi weer kan je onbeperkt gebruik maken van het privé domein van 5 hectare met haar gezellige terrassen, ezeltjes en ecologische zwemvijver in de tuin. Afhankelijk van de aard van je activiteit bieden wij plaats aan slechts 60 personen.

Dankzij onze culinaire formules, onze arrangementen en onze buitengewone ligging beleef jij en je gasten een onvergetelijke tijd.

Wij werken graag een voorstel op maat voor jou uit. Wil je graag ons komen bezoeken? Maak dan een afspraak door een mailtje te sturen naar lieve.landvanengelingen@gmail.com.