het domein

Ontdek een stukje natuurlijk Haspengouw in het Land van Engelingen omringd door natuur en boomgaarden. Een plek waar je de tijd vergeet en je kan genieten van stilte en verbondenheid. Gelegen in een privé vallei van 5 hectare is het Land van Engelingen een ideaal ontspanningsoord voor groepen. Met zijn vier vakantiehuizen, Schuur, zwemvijver en Serre beantwoordt Land van Engelingen zeker al jouw eisen van comfort en ontspanning.

Er zijn 2 gerenoveerde gebouwen die tegenover elkaar liggen verbonden door een gezellige binnenkoer. In de voormalige watermolen zijn vier vakantiehuizen verspreid over het gelijkvloers en 2 verdiepingen. Er kunnen maximaal 16 (of 24) mensen blijven overnachten. In het gebouw aan de overkant ligt de Schuur.  Je kan hier of in de Serre in de tuin zalig met vrienden of familie ontspannen. Er zijn overal terrasjes en een sprong in onze zwemvijver is ook mogelijk. Het is een plek die volop rust en stilte geeft want hebben andere buren heb je niet.  

Tijdens je verblijf ben je de enige gast in het Land van Engelingen want wij verhuren slechts het ganse domein aan één groep tegelijk. De keuken van de Schuur is uitgerust voor groepen tot maximaal 50 personen.  Voor professionele of privé gelegenheden zijn onze vakantiehuizen in Haspengouw ideale plaatsen. Dankzij hun buitengewone ligging zullen je gasten een onvergetelijke tijd beleven. 

 

 

Onthaasten

Land van Engelingen biedt ook een ideaal kader voor workshops, trainingen  en retraites voor groepen inzake bewustzijnsvorming, yoga, meditatie, dans en beweging, ...

 

 

Verbinden

Het gehucht Engelingen gelegen, in een privé vallei van 5 hectare met 4 vakantiehuizen en Schuur, is zeer geschikt voor diverse groepsactiviteiten. In de tuin bevindt zich een karaktervolle Serre van 100 m2 waar je zalig kan genieten van de rust en stilte. Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden die wij je kunnen aanbieden.

 

Verstilling

De natuur en de stilte op deze plek nodigen je uit om uit te rusten en je te ontspannen. Het is onze bezieling om ervoor te zorgen dat mensen zich bij ons 'thuis' voelen. Het is ook onze wens dat onze gasten hier iets van deze rust en ontspanning kunnen ervaren waardoor ze met een goed gevoel en vernieuwende inzichten hun levenspad verder kunnen bewandelen.