groepsaccommodatie

Sfeervolle accommodatie voor één groep

Bij ons heeft u een eigen groepsaccomodatie voor maximum 24 personen met gemeenschappelijke ruimtes zoals de Schuur en Tuinserre en het omliggende domein voor uw eigen groep tot uw beschikking. Andere groepen zijn er op dat moment niet aanwezig. Vergaderen, fietsen, wandelen, onthaasten, genieten van de natuur, rust, ruimte en cultuur.

Land van Engelingen is charmant en stijlvol ingericht. Er zijn meerdere gemeenschappelijke ruimtes zoals de gezellige Schuur met zithoek aan de houtkachel, open keuken, lounge, unieke Tuinserre. In de grote tuin met zwemvijver, ezelweide, petanquebaan, kan groot en klein zich op vele manieren vermaken. 

Zeer landelijk gelegen, tussen Sint-Truiden en Tongeren, vlakbij Borgloon.

Een ideale uitvalsbasis om het leven in al zijn eenvoud te genieten. Er zijn kilometers lange weggetjes die uitnodigen tot fiets- en wandeltochten, je kunt er eindeloos door de velden zwerven. Een oase om inspiratie op te doen, knopen door te hakken of gewoon te genieten van het samen zijn.

Graag meer informatie over mogelijke groepsactiviteiten in het Land van Engelingen? Stuur een mailtje naar lieve.landvanengelingen@gmail.com of neem telefonisch contact op met Lieve via 0498/364872.

 

Zelf koken in eigen keuken.

Voor gasten die in de groepsaccomodatie Land van Engelingen samen willen koken, staat de volledig ingerichte keuken klaar.

De gastenkeuken in de Schuur is ruim, modern en van alle comfort voorzien. Er is een professionele vaatwasmachine, drie grote koelkasten waarvan één koelkast met 3 grote diepvrieslades, vijfpitsfornuis met ruime oven, een combimagnetron, voldoende kookpotten, pannen, ovenschalen, bestek, glazen en voldoende serviesgoed voor in het totaal 50 personen. 

In de keuken staat ook een gezellige hoge toog zodat andere gasten kunnen meegenieten van de culinaire kunsten van de hobbykoks.