Activiteiten kalender

Eten en drinken

Wat?

Samen genieten van lekker eten en drinken. Op reservatie koken wij huisbereide gerechten, vegetarisch, veganistisch, of met vis, zonder geraffineerde suiker en zoveel mogelijk met groenten, kruiden, eetbare bloemen en fruit uit eigen tuin. We koken een mooie mix van creativieve gerechten met een eigenwijze draai.  Wij bezorgen jou en de rest van het gezelschap een sfeervolle en gezonde maaltijd.

Praktisch:

Prijs: 

Ontbijt buffet: 25 euro pp - Lunchmaaltijd 20 euro pp - BBQ Deluxe 35 euro pp

Op voorhand reserveren ten laatste 3 dagen voor je aankomst, telefonisch op het nummer 0498/36.48.72 of per mail via lieve.landvanengelingen@gmail.com

Meer info..

Wandeltocht met ezels

Willen jullie graag meer bewegen en zijn jullie op zoek naar een formule die ook de kinderen enthousiast maakt?

Onze ezels zijn gek op wandelen en ze zijn een ideaal wandelgezelschap voor klein en groot. Ze zijn nieuwsgierig, lief, trouw, geduldig en ook een beetje koppig. Kinderen kunnen onze ezeltjes borstelen en ze vinden het geweldig als de ezeltjes ook met hen mee gaan wandelen. Op dat moment vergeten ze dat ze wandelen maar saai vinden want ze zijn volledig in de ban van onze ezeltjes. En als ze moe zijn dan kunnen ze uitrusten op de rug van één van onze ezeltjes.

Wandeltocht Haspengouw

Gemiddeld afstand van de wandeltocht: 6 à 7 km 
Prijs per groep: 60 euro
Reserveren: telefonisch op het nummer 0498/36.48.72 of per mail via lieve.landvanengelingen@gmail.com

Meer info..