logo Land Van Engelingen

Ontspanningsoord

Tot rust komen, herbronnen in de natuur, tijd hebben voor jezelf.

Hartelijk welkom in het Land van Engelingen.  U kunt zich hier ontspannen in een prachtige omgeving en zalig genieten van al het moois wat Haspengouw u te bieden heeft.

Een ideaal ontspanningsoord voor een retraite, zuiveringskuur, weekendje weg, teambuilding, ...Wij bieden plaats aan één gezelschap met maximaal 24 slaapplaatsen en 40 zittende gasten. We werken samen met uitmuntende koks die iedere keer opnieuw zorgen voor hemelse maaltijden. De tuin wordt dan weer met veel liefde en zorg door ons zelf onderhouden.

Lieve en Freddy heten u van harte welkom!

 

 

Verblijf

Bent u met een groep en heeft u graag veel ruimte, dan biedt Land van Engelingen u een gezellig verblijf met veel mogelijkheden. Onze vakantiewoningen met hotelservice (bedden opgemaakt bij aankomst, badhanddoeken aanwezig in de badkamers) kunt u boeken voor 16 tot maximaal 24 personen. Onze aanpak is gemoedelijk en het kader is huiselijk. U kunt van uw verblijf in alle vrijheid en rust genieten en u heeft geen rekening te houden met andere gasten.

Bij ons heeft u de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen, wijnproeverij of fietstochten in het hartje van het mooie Limburgse Haspengouw.

 

Tal van mogelijkheden

Bij het "Land van Engelingen" kunt u de locatie huren voor een dagdeel of voor meerdaagse programma's met overnachting.  Wij bieden zeer veel zorg en tijd aan de begeleiding van iedere vorm van samenzijn van mensen. Een bijeenkomst of dit nu 1 dag of een meerdaagse betreft, gaat in onze ogen veel verder dan het laten samen komen van mensen op een locatie.

Bij ons staat de individuele begeleiding en de ervaring voorop en wij hopen op die manier mensen te inspireren. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden die een mogelijke aanvulling of verrijking kunnen zijn voor jouw plannen, programma, dag of meerdaagse.

 

 

 

Geschiedenis

Welkom

Ver van de dagelijkse drukte, dichtbij de natuur. Voor velen begint een bezoek aan het Land van Engelingen al met de weg er naar toe. Sommigen moeten onze plek lang zoeken en komen op die manier meer los van de dagelijkse bezigheden en beslommeringen. Eens op onze plek aangekomen,  kom je meteen in een andere wereld : Het Land van Engelingen en waan je je heel ver weg van huis. Welkom in ons huis, op slechts een paar uur van afstand van je thuis.