logo Land Van Engelingen

Ruimte en rust in overvloed

Land van Engelingen biedt u een zee van ruimte en rust midden in de natuur. Ruimte om gezellig samen te zijn, ruimte om te ontspannen, ruimte voor een teambuilding, ruimte voor groepsactiviteiten, ruimte om creatief te zijn of eender waar u ook maar ruimte voor nodig heeft. Ruimte en rust voor en met elkaar maar ook ruimte en rust voor uzelf. Onze plek is kleinschalig, gemoedelijk en gezellig. Vooral een plek waar u zich kan ontspannen, aan het kampvuur om uit te rusten en bij te praten, zonder gejaag, vertragen, niks moet, waar het fijn is om te zijn. 

 

Sfeervolle vakantiewoningen

Binnen en buiten genieten van alle schoonheid en rust. In onze 4 vakantiewoningen kunt u verblijven met maximum 24 personen. Overal heeft u een open en prachtig uitzicht. In de tuin bevindt zich een grote zwemvijver met verwarmde Tuinserre en kampvuurplaats. De vrijstaande Schuur met open keuken is dan weer de perfecte ruimte om met een groep gezellig samen te zijn aan de houtkachel of op het terras. Alles in harmonie met de natuur.  De vakantiewoningen en de Schuur zijn warm en gezellig ingericht, met veel oog voor detail en rustige kleuren. Zodra u binnenkomt, ervaart u een gevoel van rust en warmte. Door de ongedwongen sfeer voelt u zich hier meteen thuis.

 

Een oase in het groen

Land van Engelingen kunt u huren voor een dag of voor meerdaagse programma's. 

Wij verzorgen voor u in de lente, zomer, herfst en winter ook de catering. U kunt het ganse jaar gebruik maken van ontbijtservice met verse broodjes, een lichte lunch, een vieruurtje met koffie en zelfgebakken taart, een bbq met groenten, kruiden en fruit uit onze biologische moestuin, ... alles volgens de creatieve inspiratie van de kok op dat moment. Ook rustgevende activiteiten van mindfulness, yoga, schilderworkskops, vegetarische kookworkshops, dansworkshops tot wandelingen met onze ezels, die een mogelijke aanvulling of verrijking kunnen zijn voor uw verblijf, behoren tot onze mogelijkheden!

 

 

 

Geschiedenis

Diep verscholen in de vallei van de Herck ligt Land van Engelingen, een voormalige watermolen, die met respect voor natuur en milieu, gerestaureerd werd met duurzame materialen.

Voor velen begint een verblijf in het Land van Engelingen al met de landweg er naar toe. Sommigen moeten onze plek lang zoeken en komen op die manier al meer los van de dagelijkse drukte.

Eens op onze plek aangekomen,  voel je de rust en kom je meteen in een andere wereld : Land van Engelingen. Lieve en Freddy heten je welkom.