logo Land Van Engelingen

Ruimte in overvloed

Het Land van Engelingen biedt u een zee van ruimte. Ruimte om te vergaderen, te brainstormen, voor teambuilding, voor groepsactiviteiten, voor creatieve processen of waar u ook maar ruimte voor nodig heeft. Ruimte voor en met elkaar maar ook ruimte voor uzelf in één van de vier comfortabele vakantiewoningen.

 

Groepen

Bent u met een groep en heeft u graag veel ruimte, dan biedt Land van Engelingen u een riante groepsaccomodatie met 5 slaapkamers met eigen badkamer. Geopend sinds mei 2015.  U kunt van uw verblijf in alle vrijheid en rust genieten en u heeft geen rekening te houden met andere gasten. De Schuur met gerieflijke keuken biedt u een warme sfeer onder een indrukwekkend gebinte. Ruimte om te genieten van elkaars gezelschap, te koken, te eten, te lezen, te fietsen, te wandelen.

Bij ons heeft u de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen, wijnproeverij of fietstochten in het hartje van het mooie Limburgse Haspengouw.

 

Locatieverhuur

Bij het Land van Engelingen kunt u de locatie huren voor een dag of voor meerdaagse programma's met overnachting.  Wij bieden zeer veel zorg en tijd aan de begeleiding van iedere vorm van samenzijn van mensen. Een bijeenkomst of dit nu 1 dag of een meerdaagse betreft, gaat in onze ogen veel verder dan het laten samen komen van mensen op een locatie.

Bij ons staat de individuele begeleiding en de ervaring voorop en wij hopen op die manier mensen te inspireren. Daarom bieden wij creatieve mogelijkheden van meditatiesessies tot vegetarische kookworkshops die een mogelijke aanvulling of verrijking kunnen zijn voor uw plannen, programma, dag of meerdaagse.

 

 

 

Geschiedenis

Welkom

Ver van de dagelijkse drukte, dichtbij de natuur. Voor velen begint een bezoek aan het Land van Engelingen al met de weg er naar toe. Sommigen moeten onze plek lang zoeken en komen op die manier meer los van de dagelijkse bezigheden en beslommeringen. Eens op onze plek aangekomen,  kom je meteen in een andere wereld : Het Land van Engelingen en waan je je heel ver weg van huis. Welkom in ons huis, op slechts een paar uur van afstand van je thuis.